افراد بسیاری برای خرید ملک و فروشگاه هزینه می کنند. اما با یک سهل انگاری کوچک، تمام این هزینه ها را بر باد داده و در واقع ضرر مالی هنگفتی را متحمل می شوند. شاید این سهل انگاری کوچک، روشن ماندن کبریت در فروشگاه باشد! حال سوال اینجاست که چگونه می توان خسارت وارد شده را جبران کرد؟ برای افزایش ضریب امنیت راه حل های متعددی وجود دارد. اما با این حال ثابت شده است که حتی پیشرفته ترین تجهیزات هم نمی توانند امنیت کامل را تضمین کنند.
این موضوع ضرورت وجود تمهیداتی را نشان می دهد که در صورت وقوع حادثه آتش سوزی و بلایای طبیعی، خسارت وارده به دارایی های شما را جبران کند. بیمه آتش سوزی فروشگاهی با ارائه پوشش های متنوع بیمه ای، آرامش خاطر را برای شما به ارمغان آورده و در صورت وقوع حوادث احتمالی، همراه شما خواهد بود. در این مقاله با ما همراه باشید تا با خرید بیمه آتش سوزی، پوشش های آن و قیمت نرخ حق بیمه آن آشنا شوید.
شاید با شنیدن نام بیمه نامه آتش سوزی تجاری برایتان سوال ایجاد شود که این بیمه خسارات آتش سوزی وارده بر چه مکان هایی را تحت پوشش قرار می دهد؟ برای پاسخ به این سوال باید بگوییم که بیمه آتش سوزی به سه دسته تقسیم می شود:
همانطور که از نام این بیمه ها پیداست، بیمه آتش سوزی منازل مسکونی، مربوط به ویلا، آپارتمان و انواع خانه و مجتمعهایی است که کاربری مسکونی دارند.
بیمه آتش سوزی مراکز غیر صنعتی، مربوط به فروشگاه ها، پاساژ ها، سوله ها، انبار ها و دفاتری است که جنبه تجاری دارند.
بیمه آتش سوزی مراکز صنعتی مربوط به سایر مکان هایی است که در دسته بندی مسکونی و غیر صنعتی قرار نمی گیرند. برای مثال مکان هایی مانند: کارگاه ها، نیروگاه ها و کارخانه ها.
آتش سوزی فرایندی است که از یک جرقه کوچک آغاز می شود و ممکن است تا روز ها ادامه پیدا کند. هر چقدر مدت زمان آتش سوزی بیشتر باشد، خسارت وارد شده بیشتر است. از آنجایی که این حادثه ممکن است به طور کاملا اتفاقی رخ دهد، برای جبران خسارات آن می توان از بیمه آتش سوزی کمک گرفت.
بیمه نامه آتش سوزی تجاری، پوششی است که خسارات وارده به اموال و دارایی های منقول و غیرمنقول را جبران می کند. توجه داشته باشید که این پوشش با توجه به نیاز مشتری ارائه می شود، زیان وارده از نظر مالی را به حالت قبل از حادثه بر می گرداند و ربطی به خسارت های جانی وارد شده ندارد.
برخی حوادث، غیر قابل پیش بینی هستند. برای مثال داغ شدن سیم برق می تواند باعث آتش سوزی شود. این آتش سوزی می تواند تمام اجناس و وسایل فروشگاه شما را خاکستر کند و تمام دارایی مغازه و فروشگاه شما را از بین ببرد. با خرید بیمه آتش سوزی فروشگاه می توانید خسارت وارد شده از نظر مالی را جبران کنید.
از جمله مزیت های این بیمه می توان به این اشاره کرد که نیازی نیست حتما مالک مغازه باشید تا آن را بیمه کنید؛ بلکه بیمه آتش سوزی مغازه توسط مستاجر هم قابل خرید است و شما می توانید به عنوان مستاجر تمام اموال منقول و غیر منقول فروشگاه خود را بیمه کنید.
هر بیمه نامه، قوانین و مقررات مربوط به خود را دارد. یکی از این قوانین، خطراتی است که آن بیمه نامه می تواند پوشش دهد. این خطرات به دو دسته اصلی و اضافی تقسیم می شوند که در ادامه به بیان آن ها می پردازیم.
اگر بیمه آتش سوزی فروشگاهی یا تجاری را خریداری کنید، از پوششهای اصلی این بیمه نامه مانند: آتش سوزی، صاعقه و انفجار برخوردار می شوید. توجه داشته باشید که پوششهای اصلی برای انواع بیمه آتش سوزی یکسان بوده و این خطرات در انواع بیمه نامه ها تحت پوشش خواهند بود.
منظور از پوشش اضافی چیست؟ خطراتی را که جزء پوشش اصلی محسوب نمی شوند، با توجه به میزان ریسک آن می توان به عنوان خطرات اضافی تحت پوشش قرار داد. در ادامه با این پوشش های اضافی آشنا می شوید.
برای اینکه بتوانید علاوه بر خطرات اصلی که فروشگاه شما را ترغیب می کنند، از بروز خطرات دیگر هم جلوگیری کنید، باید نرخ حق بیمه آتش سوزی فروشگاه ها را پرداخت کنید. هر چقدر حق بیمه بیشتری پرداخت کنید، می توانید پوشش های اضافی بیشتری را به بیمه نامه آتش سوزی تجاری اضافه کرده و خریداری کنید. در این صورت هنگام بروز حادثه نگرانی برای جبران خسارتها نخواهید داشت.
از سوالات پرتکرار کاربران این است که آیا باید همه پوشش های اضافی بیمه آتش سوزی فروشگاهی را خریداری کنیم؟ قطعا نیازی به خرید همه این پوشش ها نیست. بلکه باید با توجه به موقعیت مکانی خود این پوشش ها را خریداری کنید.
برای مثال اگر فروشگاه شما نزدیک به فرودگاه نباشد، نیازی هم به خرید پوشش سقوط هواپیما ندارید. یا اگر فروشگاه شما در منطقه ای از کشور قرار دارد که میزان بارش سالانه کم است، نیازی هم به خرید پوشش سیل و طغیان آب یا پوشش ضایعات ناشی از برف و باران ندارید.
تا به اینجا، با پوشش های اصلی و اضافی بیمه آتش سوزی فروشگاهی آشنا شدید. اما لازم است بدانید برخی از اموال هستند که در این بیمه نامه تحت پوشش قرار نمی گیرند و در حقیقت با توجه به میزان ریسکی که دارند، جزء استثنائات محسوب میشوند. استثنائات این بیمه نامه عبارت اند از:
برخی از کاربران تصور می کنند خرید بیمه آتش سوزی فروشگاهی از لحاظ قانونی اجبار است؛ در حالی که این تصور کاملا غلط است. افراد با توجه به مزیت این بیمه و موقعیت فروشگاه خود می توانند بیمه آتش سوزی را خریداری کنند.
اگر شما هم فروشگاهی دارید، قطعا آگاه هستید که طبق قوانین بیمه مرکزی، مسئولیت جبران خسارت های ایجاد شده ناشی از حادثه آتش سوزی، بر عهده خودتان خواهد بود. پس بهتر است بیمه آتش سوزی را خریداری کنید تا بتوانید از بروز حوادث غیر مترقبه جلوگیری کنید.
خرید بیمه نامه آتش سوزی تجاری را باید از مجموعه های معتبر انجام دهید؛ چرا که امروزه مجموعه های متفاوتی فروش بیمه را انجام می دهند و همه آن ها هم خدمات کامل و جامعی را به مشتریان ارائه نمی دهند.
سایت مرکز بیمه، یکی از معتبرترین سایت ها در زمینه فروش انواع بیمه ها است. از مزیت های اصلی خرید از این سایت می توان به پروسه خریدی ساده و شفاف اشاره کرد. به گونه ای که با مراجعه به سایت، به راحتی می توانید در مدت زمانی کوتاه خرید را انجام دهید و از پوشش های بیمه آتش سوزی بهره مند شوید. در ادامه با مراحل استعلام بیمه نامه آتشسوزی مغازه و خرید آن آشنا می شوید.
پس از بررسی کارشناسان، در نهایت با تأیید کارشناسان بیمه، بیمه نامه آتش سوزی تجاری شما در کمترین زمان صادر و ارسال می شود.
بیمه نامه های مشابه :