bannerbannerMobile
  • خرید بیمه
  • بیمه وسایل نقلیه
  • بیمه اشخاص
  • بیمه اموال
  • بیمه مسئولیت
  • مرکز بیمه
  • دانلود اپلیکیشن
  • بلاگ

معرفی پوشش های بیمه آسانسور و تعهدات این بیمه نامه


گاهی به علت خرابی آسانسور افرادی در داخل آسانسور حبس می شوند یا بر اثر سقوط آن، آسیب جدی می بینند. در چنین مواقعی پوشش های بیمه آسانسور خسارت وارده را جبران می کند. این بیمه نامه علاوه بر پوشش هایی که دارد باعث می شود که آسانسور به طور مرتب توسط سرویسکار شرکتی و معتبر رسیدگی شود و احتمال وقوع حادثه به کمترین حد ممکن برسد. اگر شما هم به فکر تهیه این بیمه نامه هستید تا آخر این مقاله همراه ما باشید.

خلاصه مقاله: بیمه آسانسور دارای پوشش های دیه فوت، دیه نقص عضو و هزینه های پزشکی است. نرخ بیمه آسانسور نیز بر اساس تعداد طبقات، سن ساختمان، نوع کاربری آسانسور و سقف تعهدات بیمه گذار تعیین می شود.       

پوشش های بیمه آسانسور

پوشش های بیمه مسئولیت آسانسور کدامند؟

افرادی که هنگام استفاده از آسانسور دچار حادثه می شوند، می توانند از پوشش های بیمه ای آن استفاده کنند. زمانی آسیب دیده می تواند از پوشش های بیمه ای استفاده کند که تمام سرویس های این وسیله به موقع انجام شده باشد. چنانچه آسانسور از قبل خرابی داشته و مورد تعمیر قرار نگرفته باشد، شامل این بیمه نامه نمی شود.

البته تعمیرکاری که برای تعمیر آسانسور اقدام می کند باید به صورت شرکتی باشد تا تمام فاکتورهای تعمیر و گزارشات سرویس و مدارک مربوط به سالم بودن آن را ارائه دهد. خطرات تحت پوشش این بیمه نامه شامل موارد زیر است:  

  • هزینه های پزشکی در صورت مصدوم شدن افراد در آسانسور بر عهده این بیمه نامه است.
  • برای وارثان افرادی که بر اثر خرابی و یا سقوط آن، فوت کرده اند، دیه فوت پرداخت می شود.
  • پوشش نقص عضو به اشخاصی تعلق می گیرد که بر اثر خرابی و یا سقوط، قسمتی از عضو بدنشان از کار افتاده باشد.

اما در این بیمه نامه خسارت های مالی (همزمان با خسارت جانی) به آسیب دیدگان در آسانسورهای باری پرداخت می شود. بنابراین اجناسی که در اثر حوادث در این وسیله ها دچار آسیب شوند، می توانند از شرکت بیمه خسارت دریافت کنند.

ساکنین سوار بر آسانسور

تفاوت پوشش های بیمه آسانسور با بیمه هیئت مدیره ساختمان چیست؟

تفاوت هایی که این بیمه نامه ها دارند این است که حوادثی که داخل آسانسور صورت می گیرد، تحت پوشش بیمه است. اما تمام حوادثی که در ساختمان اتفاق می افتد، تحت پوشش بیمه هیئت مدیره ساختمان قرار می گیرد. این خطرات می تواند جانی (مانند هزینه پزشکی و یا دیه ) و یا مالی باشد.

مدیر ساختمان  در کنار خرید بیمه آسانسور بیمه هیئت مدیره را هم می تواند خریداری کند تا از پوشش های بیمه ای این بیمه نامه ها برخوردار شود. در صورتی که مدیر، خرید بیمه مسئولیت مدیر ساختمان را اولویت خود قرار دهد، دیگر نیازی به تهیه بیمه آسانسور نیست. چون در این بیمه نامه خطرات ناشی از این وسیله نیز پوشش داده می شود.  

در صورت نداشتن بیمه آسانسور جبران خسارت ها بر عهده کیست؟

مهمترین وظیفه مدیر ساختمان، تهیه بیمه آسانسور در اولین فرصت است. اگر آسانسور بیمه نداشته باشد و یا از زمان تمدید بیمه نامه گذشته باشد، مدیر ساختمان مسئول شناخته می شود و باید تمامی خسارات جانی و مالی افراد آسیب دیده را پرداخت کند.

در برخی از ساختمان ها بیش از یک آسانسور و یا نوع  باری آن هم وجود دارد که در این صورت باید مدیر ساختمان بر اساس مشخصات هر کدام از آنها، بیمه نامه ای جداگانه تهیه کند. همچنین مدیر باید برای سرویس و نگهداری این وسیله با شرکت هایی که دارای مجوز فعالیت از وزارت صنایع و معادن هستند، قرارداد بسته باشد.

آیا داشتن بیمه آسانسور الزامی است؟

از آنجایی که عمده حوادثی که در ساختمان ها اتفاق می افتد، حوادث ناشی از خرابی آسانسور و آتش سوزی است، داشتن بیمه مسئولیت این وسیله کاربردی، بسیار حیاتی و لازم به نظر می آید. همان طور که می دانید بیمه آتش سوزی اجباری است، اما بیمه آسانسور اجباری نیست اما خطراتی که در پی خواهد داشت کمتر از آتش سوزی نخواهد بود.

آسانسورها باید گواهی استاندارد از زمان نصب و راه اندازی داشته باشند. این گواهی از موسسه استاندارد ایران بررسی و کنترل می شود. مدیریت ساختمان با تهیه این بیمه نامه و بستن قرارداد با شرکت های دارای مجوز تعمیرات آسانسور و تعمیر تخصصی، می تواند از بروز صدمات و خطرات آسانسور که در برخی موارد قابل جبران هم نیستند، پیشگیری کند.   

ساختمان مسکونی  

نرخ بیمه آسانسور چگونه محاسبه می شود؟

قیمت بیمه آسانسور مانند بیمه هیئت مدیره ساختمان به عوامل زیادی بستگی دارد. به عواملی مانند ظرفیت آسانسور، تعداد طبقات ساختمان، نوع کاربری آن(اداری، تجاری و یا مسکونی)، چند سال از ساخت آن گذشته و این که تعهدات بیمه گذار تا چه میزان باشد، بستگی دارد.

هزینه های دیه فوت و نقص عضو بر حسب ماه های حرام و غیر حرام محاسبه می شود و هزینه های پزشکی نیز بر اساس سقف تعهدات بیمه گذار از 10 میلیون تومان به بالا از طرف شرکت بیمه پرداخت می شود. در جدول زیر به نوع و درصد خسارت های تحت پوشش بیمه مسئولیت آسانسور اشاره شده است:  

آسانسوری که فاقد درب داخلی باشد

نوع افزایش درصدی حق بیمه

آسانسوری که فاقد درب داخلی باشد

5 درصد

آسانسوری که اداری یا تجاری باشد

10 درصد

آسانسوری که در برج های بیش از 10 طبقه باشد

10 درصد

ساختمانی که چند مورد از موارد  بالا را داشته باشد

20 درصد

تحت پوشش قرار دادن نصاب و سرویسکار

20 درصد

نکات مهم در مورد بیمه آسانسور

در برخی موارد پوشش های بیمه مسئولیت دارندگان آسانسور، شامل افراد آسیب دیده نمی شود. تمام ساکنین آپارتمان باید اطلاعات کافی در مورد پوشش های این بیمه نامه داشته باشند و به روشی درست از آسانسور استفاده کنند. به برخی از مواردی که شامل پوشش بیمه ای نمی شوند در قسمت زیر اشاره شده است:

  • اگر آسانسور قبل از عقد بیمه نامه آسیب های فنی داشته باشد هیچ خسارتی در قبال این خرابی پرداخت نمی شود.
  • خسارت هایی که به عمد توسط افراد به این وسیله وارد شود پوشش بیمه ای ندارد.
  • اگر قوانین آسانسور رعایت نشود و بیشتر از ظرفیت آن افراد و یا بار حمل شود و حادثه ای رخ دهد، در چنین مواقعی بیمه گر فقط بخشی از خسارت را پرداخت می کند.
  • بیمه حوادث آسانسور، شامل حوادث طبیعی مانند زلزله و حوادث غیر طبیعی مانند جنگ، شورش و انفجار هسته ای نمی شود.
  • اگر سرویس کردن آن به طور مرتب صورت نگیرد و یا افراد متفرقه و غیر شرکتی تعمیرات مربوط به آن را انجام دهند، شرکت بیمه تعهدی در پرداخت هزینه  خسارت نخواهد داشت.
  • این بیمه نامه برای خساراتی که از آتش سوزی ناشی می شود، هیچ پوششی ندارد. برای تحت پوشش قراردادن چنین حوادثی باید بیمه آتش سوزی تهیه کنید.

نحوه تهیه بیمه آسانسور  

قیمت بیمه نامه و نوع پوشش های آن در شرکت های مختلف بیمه،  متفاوت است. اسامی برخی از بهترین شرکت های بیمه در زمینه بیمه آسانسور عبارت است از: بیمه آسانسور ایران، معلم، رازی، سامان، سرمد، کوثر، دانا، کارآفرین و دانا.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انتخاب بهترین و به صرفه ترین شرکت بیمه با شماره تلفن 01391003113 مرکز بیمه در تماس باشید و به صورت رایگان از مشاوره متخصصین و کارشناسان بیمه استفاده کنید.

بیمه آسانسور خریداری

با تهیه بیمه مسئولیت آسانسور می توانید از پوشش های آن مانند دیه فوت،  نقص عضو و هزینه های پزشکی استفاده کنید. مدیر ساختمان باید در اولین فرصت این بیمه نامه را تهیه کند؛ چرا که اگر اتفاقی برای ساکنین آپارتمان و یا شخص ثالث رخ دهد، مدیر ساختمان باید خسارت وارده را جبران کند.


صفحات پیشنهادی:

  • خرید و پرداخت بیمه آسانسور بر عهده مالک یا مستاجر؟
  • قوانین نصب و استفاده از آسانسور در ساختمان
  • خرید بیمه آتش سوزی منازل مسکونی

وب سایت مرکز بیمه


با وبسایت مرکز بیمه انواع بیمه در اختیار شماست. آسان‌ترین، کامل‌ترین و مطمئن‌ترین روش خرید بیمه به همراه مقایسه ومشاوره را با وب سایت مرکز بیمه تجربه کنید.

با ما در شبکه های اجتماعی همراه باشید :

آیکون تلگرامآیکون اینستاگرامآیکون آپاراتآیکون تویترآیکون پینترستآیکون لینکدین

دسترسی سریع


خرید بیمه عمرخرید بیمه شخص ثالث خودروخرید بیمه بدنهخرید بیمه مسافرتیخرید بیمه مسئولیت کارفرما ساختمانیخرید بیمه آتش سوزیخرید بیمه تکمیلیخرید بیمه مسئولیت کارفرما

با مرکز بیمه


آیکون تلفن

تلفن پشتیبانی و فروش : 91003113-013

آیکون ایمیل

ایمیل: markazebime@gmail.com

آیکون لینک

 

 

 

Trustseal.eNamad
logo-samandehi
logo-markazi

کلیه حقوق این سایت متعلق به شرکت کارگزاری رسمی بیمه مستقیم برخط پشتیبان آسایش فردا کد 1892 می‌باشد.

قدرت گرفته از کاربلد