bannerbannerMobile
  • خرید بیمه
  • بیمه وسایل نقلیه
  • بیمه اشخاص
  • بیمه اموال
  • بیمه مسئولیت
  • مرکز بیمه
  • دانلود اپلیکیشن
  • بلاگ

خرید بیمه مسئولیت مدنی سازندگان ابنیه در قبال اشخاص ثالث

1

2

3

4

توضیحات خرید بیمه مسئولیت کارفرما ساختمانی در قبال اشخاص ثالث


ریسک آسیب به کارگران یا رهگذران و همسایه‌ها بخش جدانشدنی هر نوع عملیات ساختمانی است. فرقی ندارد چقدر در محاسبات و ساخت‌وساز دقت کنید، همیشه این احتمال وجود دارد که با یک خطای کوچک در حین گودبرداری ساختمان‌های همسایه آسیب جدی ببینند یا عابر پیاده‌ای در اثر سقوط مصالح ساختمانی راهی بیمارستان شود. تمامی کارفرمایان باتجربه به خوبی از این خطرات آگاه هستند و می‌دانند خرید بیمه مسئولیت سازندگان ابنیه در قبال اشخاص ثالث تا چه اندازه مهم است. اما این بیمه دقیقا چه خسارت‌هایی را پوشش می‌دهد و استفاده از خدمات آن چه شرایطی دارد؟ برای پاسخ به این سوالات با ما همراه باشید.

بیمه عملیات ساختمانی

بیمه مسئولیت ساختمان‌سازی چیست و چه کاربردی دارد؟

اگر در حین انجام عملیات ساختمانی ضررهای جانی و مالی به اشخاص ثالث وارد شود، مسئولیت پرداخت تمامی این خسارت‌ها به عهده کارفرمای ساختمان است. هزینه چنین خسارت‌هایی می‌تواند بسیار هنگفت باشد. بیمه مسئولیت کارفرمای ساختمان در برابر شخص ثالث بیمه‌ای است که شما را در جبران چنین خسارت‌هایی حمایت می‌کند. این بیمه حوادثی را که در مراحل مختلف اجرای ساختمان برای اشخاصی غیر از کارکنان پروژه و شخص کارفرما رخ دهند پوشش می‌دهد. از تخریب ساختمان قدیمی، خاک‌برداری، گودبرداری و پی‌کنی گرفته تا اجرای اسکلت، دیوارها و در نهایت اجرای نمای ساختمان هر حادثه‌ای که موجب ضررهای جانی و مالی برای شخص ثالث شود از مصادیق پوشش این بیمه خواهد بود.

با توجه به کاربرد و پوشش‌های این بیمه‌نامه گاهی با عناوینی مانند بیمه عملیات ساختمانی، بیمه همسایگان، بیمه عابران، بیمه تخریب ساختمان و بیمه گودبرداری نیز به آن اشاره می‌شود. برخی افراد نیز برای مختصرگویی از اصطلاحاتی مانند بیمه ساختمانی و بیمه ساختمان‌سازی برای اشاره به این بیمه استفاده می‌کنند. اما تمامی این اسامی و اصطلاحات به یک نوع بیمه مربوط می‌شوند و آن هم بیمه مسئولیت مدنی کارفرما ساختمان درقبال اشخاص ثالث است.

بیمه نامه های مرتبط:

  • بیمه مسئولیت کارفرما
  • بیمه مسئولیت کارفرما ساختمانی 

بیمه عملیات ساختمانی چه خسارت‌هایی را پوشش می‌دهد؟

به طور کلی هر حادثه و آسیبی که در اثر انجام عملیات ساختمانی موجب آسیب دیدن اشخاصی غیر از کارکنان پروژه و کارفرما شود تحت پوشش این بیمه قرار می‌گیرند. معمولا بیشترین میزان حوادث به مراحل تخریب ساختمان قدیمی، پی‌ریزی و احداث نما مربوط می‌شوند. اما شانس بروز حوادث در سایر مراحل ساختمان‌سازی نیز صفر نیست. در ادامه به بعضی از مثال‌های خسارت‌های جانی و مالی در اثر احداث ساختمان که باعث می‌شوند ما به این بیمه نیاز داشته باشیم اشاره می‌کنیم.

  1. آسیب دیدن عابران در حین گذر از محوطه ساختمان نیمه‌کاره و در حال ساخت
  2. ترک‌خوردگی، ریزش، شکستگی یا نشست ساختمان‌های همسایه به دلیل گودبرداری پروژه
  3. آسیب دیدن تأسیسات و اثاثیه داخل ساختمان‌های همسایه به دلیل گودبرداری
  4. حوادثی که به دلیل دپوی مصالح در جلوی ساختمان رخ می‌دهند
  5. آسیب دیدن اموال عمومی مانند تأسیسات شهری، پیاده‌روها، فضای سبز و خیابان‌های اطراف پروژه ساختمانی
  6. سقوط مصالح ساختمانی روی خودروهای در حال عبور یا پارک شده در محوطه ساخت‌وساز

بیمه خطرات ناشی از ساختمان سازی

تعهدات و پوشش‌های بیمه مسئولیت شامل چه مواردی است؟

با خرید بیمه مسئولیت کارفرما ساختمان درقبال اشخاص ثالث شرکت‌های بیمه جبران هزینه‌های سه دسته از خسارت‌ها را بر عهده می‌گیرند که تعهدات یا پوشش‌های بیمه نامیده می‌شوند.

  1. خسارت‌های مالی وارد به اشخاص ثالث : اگر اموال دیگران مانند ماشین یا خانه‌های همسایگان دچار آسیب شود، جبران خسارت از محل این تعهد خواهد بود.
  2. غرامت فوت و نقص عضو : اگر عملیات ساختمانی موجب شود اشخاص دچار فوت، نقص عضو و آسیب جانی شوند، پرداخت دیه تا سقف مشخص در بیمه‌نامه بر عهده شرکت بیمه خواهد بود.
  3. تعهد هزینه‌های پزشکی : اگر حادثه به اشخاص ثالث باعث جراحت شود، پرداخت هزینه‌های معالجه و درمان نیز تحت پوشش تعهد هزینه پزشکی خواهد بود.

نکته بسیار مهم در خصوص تعهدات و پوشش‌های بیمه در هنگام خریداری بیمه عملیات ساختمان سازی، دقت در تعیین سقف پوشش هر یک از تعهدات است. از آنجایی که شرایط پروژه‌های مختلف با هم متفاوت است، شرکت‌های بیمه سقف مشخصی برای هیچ یک از این تعهدات ندارند و لازم است خریدار بیمه با مشاوره کارشناس بیمه، میزن تعهدات بیمه را شخصا تعیین کند.

به طور منطقی، هر چه پوشش‌های بیشتری را انتخاب کنید، حق بیمه بیشتری خواهید پرداخت. اما خریداری یک بیمه‌نامه ضعیف با نداشتن بیمه فرق زیادی ندارد. به عنوان مثال، اگر تعهد هزینه‌های پزشکی را ۵ میلیون تومان انتخاب کنید و هزینه‌های بستری و درمان شخص آسیب دیده حدود ۵۰ میلیون تومان باشد، در عمل بیمه کمک خاصی به شما نخواهد کرد و همچنان بخش اعظم هزینه‌ها بر عهده خودتان خواهد بود. بنابران مهم است که پوشش های بیمه مسئولیت ساختمانی در قبال اشخاص ثالث را طوری انتخاب و خریداری کنید که در صورت بروز حادثه، خدمات و پشتیبانی مناسبی از شرکت بیمه دریافت کنید.

قیمت بیمه مسئولیت سازندگان ابنیه در برابر اشخاص ثالث چگونه تعیین می‌شود؟

تعیین قیمت بیمه مسئولیت سازندگان ابنیه عموما امر پیچیده‌ای است و به عوامل متعددی همچون محل اجرای پروژه، ابعاد پروژه، نوع عملیات ساختمانی و حتی سازه ساختمان‌های مجاور بستگی دارد. میزان تعهدات بیمه نیز بدون شک تأثیر قابل توجهی در نرخ بیمه خواهد داشت. به همین دلیل معمولا قبل از صدور بیمه‌نامه، کارشناسان بیمه از محل اجرای پروژه بازدید می‌کنند. بهترین راه استعلام قیمت، پر کردن فرم استعلام سایت مرکز بیمه و تماس با تلفن پشتیبانی سایت برای کسب راهنمایی کامل‌تر در خصوص آیتم‌های بیمه‌نامه و نحوه پر کردن فرم استعلام است. عوامل موثر در هزینه بیمه مسئولیت سازندگان ابنیه ساختمانی در قبال اشخاص ثالث را می‌توان در موارد زیر خلاصه کرد.

  1. مدت بیمه‌نامه
  2. سقف تعهدات مالی و جانی
  3. عمق گودبرداری
  4. عرض زمین محل مورد بیمه
  5. نوع خاک محل مورد بیمه
  6. سازه ساختمان‌های کناری
  7. میزان تراکم جمعیتی محل مورد بیمه

برای دریافت خسارت از بیمه مسئولیت عملیات ساختمانی به چه مدارکی نیاز دارید؟

برای دریافت خسارت باید در اولین فرصت فرم اعلام خسارت را تکمیل کرده و آن را به شعبه یا نمایندگی بیمه تحویل دهید. ارائه مدارک زیر در هنگام تشکیل پرونده لازم و ضروری است:

  • تصویر کارت ملی و شناسنامه صاحب بیمه
  • تصویر کارت ملی و شناسنامه افراد زیان‌دیده
  • تصویر پروانه یا جواز ساختمان

اگر خسارت وارده به ساختمان‌های مجاور باشد، کپی اسناد مالکیت واحدهای آسیب‌دیده نیز لازم است. همچنین اگر خودروی اشخاص صدمه دیده باشد، برای تشکیل پرونده به کپی سند مالیکت خودرو نیاز خواهید داشت.

در صورتی که آسیب‌های جانی به اشخاص ثالث وارد شود و با مراجعه به بیمارستان درمان شده باشند، برای دریافت خسارت هزینه پزشکی کافیست صورت‌حساب‌های مراکز درمانی و رسید صندوق را به شرکت بیمه ارائه کنید. در صورتی که آسیب جانی با فوت و نقص عضو همراه باشد و لازم به پرداخت دیه باشد، ارائه مدارک زیر برای تشکیل پرونده لازم است:

  • گزارش پزشکی قانونی
  • رأی دادگاه
  • گزارش مقامات انتظامی
  • گزارش انحصار وراثت شخص فوت شده

بیمه همسایگان  بیمه عابران  بیمه تخریب ساختمان

فرانشیز بیمه مسئولیت سازندگان ابنیه در قبال اشخاص ثالث به چه معناست؟

بسیاری از شرکت‌های بیمه برای بقای سازمان و جلوگیری از تقلب، پرداخت مقداری از خسارت‌های وارده را بر عهده صاحب بیمه می‌گذارند. این موضوع تحت عنوان فرانشیز مطرح می‌شود. به عنوان مثال فرانشیز ۱۰ درصد در قرارداد بیمه به این معناست که پرداخت ۱۰ درصد از خسارت‌ها به عهده خود شماست.

در بیمه‌نامه مسئولیت عملیات ساختمانی در قبال شخص ثالث، فرانشیز خسارت‌های جانی (شامل هزینه‌های پزشکی و دیه فوت و نقص عضو) معمولا صفر است و بیمه هزینه‌ها را به طور کامل تقبل می‌کند. با این حال، خسارت‌های مالی فرانشیز ۱۰ تا ۲۰ درصدی دارند.

چه خسارت‌هایی در حوزه بیمه مسئولیت کارفرما ناشی از اجرای عملیات ساختمانی نیست؟

بیمه مسئولیت مدنی کارفرما ساختمان درقبال اشخاص ثالث شرایط مشخصی دارد و تنها خسارت‌های وارد به افراد خارج از پروژه به دلیل اجرای عملیات ساختمانی را پوشش می‌دهد. در ادامه به برخی از مواردی که خارج از تعهد این بیمه قرار دارند اشاره می‌کنی.

  • آسیب دیدن کارفرما و تمامی کارکنان شاغل در پروژه شامل مجریان، ناظرین، مشاورین، کارگران و اشخاص تحت تکفل
  • خسارت‌های ناشی از نزاع و درگیری فیزیکی
  • ترک‌های سطحی روی ساختمان‌های مجاور که استحکام کلی ساختمان را از بین نبرد
  • خسارت‌هایی که به دلیل سرپیچی از قوانین و تخلفات رخ می‌دهند
  • زیان‌های ثانویه به اشخاص ثالث مانند غرامت بیکاری، توقف تولیدات و خدمات
  • اثبات عمد و تقلب کارفرما و نمایندگان وی در بروز حادثه
  • خسارت‌های ناشی از جنگ، انقلاب و شورش
  • خسارت‌های ناشی از حوادث طبیعی مانند سیل و زلزله
  • خسارت‌های ناشی از انفجار اتمی و تشعشعات رادیو اکتیو
  • جرائم نقدی و محکومیت کارفرما
  • خسارت‌های وارد شده به دیوار مشترک
  • خسارت‌های وارد شده به کانال، آبراه زیرزمینی و خسارت‌های ثانویه ناشی از این مشکل

بیمه مسئولیت عملیات ساختمانی با کلوز شخص ثالث چه تفاوتی دارد؟

به عنوان کارفرمای ساختمان، مسئولیت حفاظت از امنیت و ایمنی کارگران نیز بر عهده شماست. ممکن است در هنگام خریداری بیمه کارفرما در قبال کارگران ساختمانی، کلوز مربوط به پوشش «اشخاص ثالث» نیز توجه شما را جلب کند و بخواهید تفاوت آن با بیمه کارفرمای ساختمان در برابر اشخاص ثالث را بدانید. باید بگوییم که در کلوز مربوطه، اشخاصی غیر از کارکنان پروژه است که به محل اجرای پروژه مراجعه کرده و دچار آسیب می‌شوند تحت پوشش قرار می‌گیرند. در حالیکه بیمه سازندگان ابنیه در برابر اشخاص ثالث مربوط به کسانی است که به طور کلی خارج از محیط پروژه هستند و در اثر اجرای عملیات ساختمانی آسیب می‌بینند. بنابراین این دو بیمه کاملا متفاوت هستند و هر یک اهمیت خاص خود را دارند. به عنوان کارفرمای ساختمان شما به هر دو بیمه برای پوشش حوادث گوناگون نیاز خواهید داشت.

بیمه گودبرداری

مراحل خرید بیمه عملیات ساختمانی در قبال شخص ثالث از مرکز بیمه به چه شکل است؟

خرید بیمه مسئولیت کارفرما ناشی از اجرای عملیات ساختمانی به صورت اینترنتی به شما اجازه می‌دهد بدون اتلاف وقت و در کمترین زمان بیمه‌نامه دلخواه خود را به صورت آنلاین سفارش داده و درب منزل تحویل بگیرید. برای این منظور کافیست فرم استعلام و خرید بیمه در بالای همین صفحه را پر کرده و با انتخاب گزینه «محاسبه» استعلام نرخ حق بیمه از شرکت‌های مختلف را مشاهده کنید.

در صورت بروز هر گونه مشکل و نیاز به مشاوره نیز می‌توانید به راحتی از شماره پشتیبانی سایت برای تماس تلفنی و دریافت توضیحات بیشتر کمک بگیرید. در نهایت پس از مقایسه شرایط بیمه شرکت‌های مختلف و انتخاب خدمات بیمه‌ای دلخواه، لازم است با عضویت در سایت و ورود به حساب کاربری خود اطلاعات مربوط به آدرس گیرنده را ثبت کرده و حق بیمه خود را پرداخت کنید.

با پرداخت حق بیمه سفارش شما نهایی می‌شود. صدور بیمه مسئولیت عملیات ساختمانی مستلزم بازدید کارشناسان از محل اجرای ساختمان است. به همین دلیل کارگزاران مرکز بیمه پس از بررسی درخواست شما، اقدامات لازم جهت بازدیدهای کارشناسی را به عمل خواهند آورد. در نهایت با انجام مراحل کارشناسی، در اولین روز کاری نسبت به صدور و ارسال بیمه‌نامه شما اقدام خواهد شد.


بیمه نامه های پیشنهادی برای شما:

  • خرید بیمه شخص ثالث
  • خرید بیمه مسئولیت مدیر ساختمان
  • خرید بیمه مسئولیت مهندسین 
  • بیمه شخص ثالث ماشین آلات کشاورزی و راه سازی

سوال و جواب

آیا خرید بیمه عملیات ساختمانی و گود برداری الزام قانونی دارد؟
مهم ترین خسارات تحت پوشش بیمه خطرات ناشی از اجرا عملیات ساختمان سازی چیست؟

وب سایت مرکز بیمه


با وبسایت مرکز بیمه انواع بیمه در اختیار شماست. آسان‌ترین، کامل‌ترین و مطمئن‌ترین روش خرید بیمه به همراه مقایسه ومشاوره را با وب سایت مرکز بیمه تجربه کنید.

با ما در شبکه های اجتماعی همراه باشید :

آیکون تلگرامآیکون اینستاگرامآیکون آپاراتآیکون تویترآیکون پینترستآیکون لینکدین

دسترسی سریع


خرید بیمه عمرخرید بیمه شخص ثالث خودروخرید بیمه بدنهخرید بیمه مسافرتیخرید بیمه مسئولیت کارفرما ساختمانیخرید بیمه آتش سوزیخرید بیمه تکمیلیخرید بیمه مسئولیت کارفرما

با مرکز بیمه


آیکون تلفن

تلفن پشتیبانی و فروش : 91003113-013

آیکون ایمیل

ایمیل: markazebime@gmail.com

آیکون لینک

 

 

 

Trustseal.eNamad
logo-samandehi
logo-markazi

کلیه حقوق این سایت متعلق به شرکت کارگزاری رسمی بیمه مستقیم برخط پشتیبان آسایش فردا کد 1892 می‌باشد.

قدرت گرفته از کاربلد