فرم استعلام قیمت و مقایسه بیمه مسافرتی دانشجویی
دانشجویان مانند سایر افرادی که به عنوان گردشگر، زائر یا بیزینس من در حال مسافرت هستند، میتوانند با خرید بیمه مسافرتی دانشجویی از خدمات شرکتهای معتبر و مورد تایید سفارتخانههای کشورهای خارجی بیشترین استفاده را داشته باشند.
حق بیمه، امکانات، مزایا، مدت اعتبار و پوشش های این بیمه یا سایر خدمات ارائه شده توسط شرکتهای بیمه ای متفاوت است. برای همین شاید برای شما جالب باشد با تفاوت بیمه مسافرتی دانشجویان یا خدماتی که برای جبران خسارتها در طول مسافرتهای خارجی، در اختیار بیمه شدگان قرار میدهند بیشتر آشنا شوید.
ما در این متن تلاش خود را برای بیان نکات اصلی در ارتباط با مدت اعتبار، نحوه تمدید، روش های خرید بیمه مسافرتی دانشجویی، سقف تعهدات برای جبران هزینهها و نحوه استفاده از آن با ارائه مدارک و صورتحساب هزینهها برای آگاهی بخشی به دانشجویان به کار خواهیم برد. شما میتوانید در صورت نیاز به انتخاب بهترین شرکت بیمه و دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان مرکز بیمه تماس بگیرید.
فرض کنید چمدان یا برخی از وسایل ارزشمند شما (مانند وجه نقد)، در طول سفر در فرودگاه یا هر نقطه دیگری گم شود، یا اینکه به سرقت برود. در این شرایط به عنوان یک دانشجو نیاز به پول (یا جبران خسارت وارد شده در طول سفر) خواهید داشت.
ابتلا به بیماری یا تصادف و هرگونه مشکل دیگری میتواند برای دانشجویی که درآمد چندان زیادی ندارند مشکلات خاص خود را در کشورهای خارجی به دنبال داشته باشد. در این شرایط استفاده از بیمه های دانشجویی (با پرداخت حق بیمه ناچیز)، امکان برخورداری از خدمات متعدد و از جمله موارد مهم لیست شده در بخش بعد را فراهم خواهد کرد.
بیمه مسافرتی دانشجویی موارد مختلفی را تحت پوشش قرار می دهد که در ادامه بررسی خواهیم کرد.
پس از گرفتن ویزا و به خصوص در سفرهای خارجی گم شدن کیف پول یا مدراک برای دانشجویان مشکل بزرگی محسوب میشود. شرکت بیمه در این موارد تلاش خواهد کرد تا هزینه لازم را با توجه به تعهدات خود پرداخت کند. این هزینه در برخی از شرکتها تا سقف 200 یورو (برای گرفتن المثنی یا جبران خسارات ناشی از فقدان کیف مدارک) است.
حتی خسارت یا هزینه اضافی که در صورت تاخیر در دریافت چمدانها به دانشجو وارد میشود تحت پوشش بیمه قرار خواهد گرفت. البته سقف و شرایط خاصی برای استفاده از این خدمات وجود دارد. برای مثال، ممکن است در صورت گم شدن پول، لازم باشد چک یا وجه نقد در کشور مبدا نزد شرکت بیمه قرار داده باشید. یا اینکه سقف تعهدات برای عدم دریافت لوازم ضروری در کشور مقصد از حد مشخصی بیشتر نخواهد بود.
اگر دانشجویان در سفرهای خارجی دچار مشکلات جسمی شوند، برای مثال، در صورت بروز حادثه در طول سفر، شرکت بیمه در صورت نیاز باید هزینههایی که برای بازگشت لازم است را تا سقف تعیین شده در تعهدات بیمه جبران کند.
ابتلا به بیماری در طول سفر (به جز مواردی که جزو استثنائات بیمه مسافرتی هستند) تحت پوشش این بیمه قرار خواهد گرفت.
کسانی که اقدام به خرید بیمه مسافرتی دانشجویی کردهاند، در بسیاری از سفرهای خارجی به اروپا یا سایر کشورهای خارجی، پس از تماس با شرکت کمک رسان، توان استفاده از این مزایا و پوشش های بیمه مسافرتی دانشجویی را داشتهاند.
اگر بنا به هر دلیلی نیاز به بستری کردن دانشجو در کشور خارجی باشد، شرکت بیمه این هزینهها را پرداخت خواهد کرد. البته فرانشیز باید توسط بیمار در کشور مقصد پرداخت شود.
همچنین، بیمه گذاران خواهند توانست از هزینه لازم برای جابجایی به منظور بازگشت به کشور نیز استفاده کنند. حتی در صورت فوت بیمه شده، سایر اعضای خانواده میتوانند از برخی از مزایای بیمه برای بازگشت استفاده کنند. برگرداندن پیکر دانشجویان فوت شده یا هزینههای مشابه نیز در این مواقع تحت پوشش خدمات بیمه قرار میگیرد.
یکی از خدماتی که ممکن است به عنوان یک دانشجو یا مسافر از آن استفاده کنید، هزینه های فوری دندانپزشکی است. این هزینه فوری نیز ممکن است تا سقف مشخص (به دلار یا یورو) پرداخت شود. البته سایر خدمات دندانپزشکی (مانند ارتودنسی)، تحت پوشش بیمه قرار نخواهد گرفت.
اگر در یک دانشجو در سفر خارجی نیاز به مشاوره حقوقی با توجه به قوانین کشور مقصد داشته باشد، هزینه پیگیری مسائل حقوقی (در صورت بروز هر گونه مشکل برای دادرسی و ...) با استفاده از پوششهای تعیین شده و تعهدات شرکت ارائه دهنده خدمات بیمه مسافرتی قابل پرداخت خواهد بود.
سایر پوششهای بیمه مسافرتی دانشجویی:
برای مثال، اگر حدود 10 تا 12 ساعت تاخیر در پرواز ایجاد شود، ممکن است بتوانید تا 100 یورو نیز خسارت دریافت کنید. این خسارت با توجه نوع و سقف تعهدات شرکت بیمه متفاوت است.
این بیمه در واقع طرح دانشجویی بیمه مسافرتی است که با طرح عادی یا گردشگری در برخی جزئیات تفاوت دارد. برای مثال، مدت اعتبار برای استفاده از بیمه مسافرتی دانشجویی با بیمه گردشگری یا توریستی و نحوه تمدید آنها ممکن است تفاوت داشته باشد.
بیمه مسافرتی گردشگری برای مدت مدت چند روز تا 3 ماه قابل استفاده است. اما مهلت استفاده از بیمه مسافرتی برای دانشجویان تا یک سال قابل گسترش است. حتی میتوان آن را در صورت نیاز برای مدت یک سال دیگر تمدید کرد.
بسیاری از افراد این بیمه را با نام بیمه ویزای تحصیلی میشناسند که دلیل آن الزامی بودن ارائه آن در سفارتخانه کشورهای خارجی است. زیرا در بیشتر سفارت خانهها برای دریافت ویزای تحصیلی نیاز به بیمه نامه معتبر دارید. برای همین، بسیاری از دانشجویانی که قصد دریافت ویزا را دارند، باید ابتدا نسبت به دریافت بیمه مسافرتی دانشجویی اقدام کرده باشند.
این طرح پس از خروج دانشجویان از کشور میتواند خدمات متعددی را در مواقع اضطراری در اختیار آنها قرار دهد. البته در صورت نیاز به دریافت ویزای تحصیلی باید توجه کنید که ابتدا در مورد شرکتهای بیمه ای که مورد تایید سفارت خانه هستند استعلام بگیرید و پس از آن اقدام به خرید بیمه مسافرتی دانشجویی کنید.
دانشجویان نیز مانند سایر اقشاری که از خدمات شرکتهای بیمه استفاده میکنند، باید توجه داشته باشند که هرگونه اقدام غیرقانونی یا استفاده غیرمجاز از بیمه نامه میتواند امکان استفاده از پوششهای ارائه شده توسط شرکتهای بیمه را با مشکل روبرو کند.
به خصوص در صورتی که قصد سو استفاده از خدمات شرکت بیمه را داشته باشند. برای مثال، تلاش برای ارائه مدارک تقلبی برای دریافت هزینه در مواد تحت شمول بیمه نامه پیگرد قانونی دارد. همچنین، مواردی که در زیر لیست شدهاند از شمول بیمه نامه خارج هستند:
توجه به مواردی که تحت پوشش بیمه مسافرتی دانشجویی قرار نمیگیرند یکی از نکات مهمی است که باید به عنوان یک دانشجو که قصد خروج از ایران برای یک سفر خارجی یا گرفتن ویزای تحصیلی دارد مدنظر قرار گیرد.
خوشبختانه در بسیاری از موارد، شرکتهای بیمه با توجه به همکاری خود با شرکتهای کمک رسان امکان دریافت خسارت برای دانشجویان در خارج از کشور را فراهم میکنند.
برخی از شرکتهای کمک رسان در کشورهای مقصد عبارت هستند از:
با توجه به عدم وجود شعب خارجی، این شرکتها نقش مهمی در کمک به گردشگران و دانشجویان در سفرهای خارجی دارند. این خسارت پس از بروز حادثه در کشور مقصد (با ارائه اطلاعات لازم مانند شماره بیمه نامه)، در اختیار بیمه شده قرار خواهد گرفت. فقط کافی است با شماره تماس روی بیمه نامه خود تماس بگیرید. اما اگر شرکت کمک رسان امکان جبران خسارت را نداشته باشد، باید پس از بازگشت به ایران نسبت به دریافت خسارت اقدام کنید.
نکته دیگر این است که پس از تماس با شرکت کمک رسان باید امکان مکالمه داشته باشید. تسلط به زبان انگلیسی یا زبان کشور مقصد یکی از ملزومات است که در صورت نیاز به گزارش حادثه لازم است. البته اگر اپراتور فارسی زبان در شرکت حضور داشته باشد مشکل خاصی نخواهید داشت. برخی از شرکتها تمهیدات لازم را برای پیشگیری از این مشکلات در نظر گرفتهاند.
ممکن است در برخی از موارد، دانشجویانی که تحت پوشش خدمات شرکت بیمه قرار دارند، نیاز داشته باشند پس از بازگشت به ایران نسبت به ارائه مدارک و صورت حساب برای دریافت خسارتهای تحت پوشش از شرکت بیمه اقدام کنند. پس حتما این مدارک و صورتحسابها را برای تحویل به شرکت بیمه به همراه داشته باشید.
برخی از سفارت خانهها هستند که فقط بیمه مسافرتی یکی از شرکتهای معتبر را قبول میکنند. برای همین، اگر کشور مقصد شما مشخص است، باید ابتدا در مورد شرکت بیمه مورد تایید آن سفارت سوال کنید.
اما اگر سفارتخانه بیمه مسافرتی چند شرکت بیمه را قبول میکند، باید به مقایسه حق بیمه و تعهدات هر یک از آنها بپردازید تا بهترین بیمه مسافرتی را انتخاب کنید.
قیمت بیمه مسافرتی دانشجویی شرکتهای مختلف مانند بیمه سامان، آسماری یا ملت و ... با هم تفاوت دارد. این قیمت ممکن است هر سال با توجه به نرخ یورو یا دلار و سایر ارزهای خارجی نوسان داشته باشد. برای همین باید اطلاعات خود را در مورد هزینه لازم برای خرید بیمه نامه به روز کنید.
بله. سقف پوشش هزینههای پزشکی و سایر تعهدات شرکت ارائه دهنده خدمات بیمه فاکتور مهمی است که دانشجویان باید به آن توجه کنند. برای مثال، شرکت بیمه سامان با پرداخت هزینه ناشی از بیماری یا حوادث مشمول بیمه نامه تا سقف 70 هزار یورو یکی از شرکتهای داخلی است که امکان دریافت خدمات از آن وجود دارد.
البته بیمه آسماری یا ملت و سایر شرکتها نیز هر یک خدمات خود را تا سقف مشخصی در اختیار دانشجویانی که قصد سفر به خارج از کشور دارند قرار میدهد. مشاوره با کارشناس بیمه میتواند به شما کمک کند تا اطلاعات بیشتری در این زمینه به دست آورید.
یکی از مهمترین تفاوتهای بیمه توریستی مسافرتی و دانشجویی در مدت اعتبار آنها است. مدت اعتبار بیمه دانشجویی بین کمتر از 3 تا حداکثر 12 ماه است و مبلغ آن با توجه به حق بیمه تعیین شده توسط شرکتهای ارائه دهنده این خدمات مشخص میشود.
اگر قصد شرکت در سمینارها و بازگشت زودهنگام به کشور را داشته باشید، شاید بیمه 3 ماهه برای دانشجویان (به دلیل حق بیمه کمتر)، بهترین گزینه قابل خرید باشد. اگر زمان حضور شما در کشور مقصد بیش از 3 ماه و تا 6 ماه باشد، پرداخت حق بیمه برای خرید بیمه شش ماهه توصیه میشود.
در فرصتهای مطالعاتی و تحقیقاتی نیز خرید بیمه با مدت اعتبار یک سال میتواند امکان استفاده از خدمات شرکتهای معتبر بیمهای (تا چهار برابر مدت زمان بیمه گردشگری) فراهم کند.
پیشنهادی:
مطالب مرتبط