خرید بیمه لپ تاپ و کامپیوتر

1

وارد کردن اطلاعات

2

مقایسه و انتخاب

3

تکمیل مشخصات

4

تایید و پرداخت نهایی

توضیحات خرید آنلاین بیمه لپتاپ و کامپیوتر


لپ‌تاپ از آن وسیله‌هایی است که همیشه می‌تواند با یک خرابی غیرمنتظره شما را غافلگیر و البته مشوش کند. مهم نیست چقدر در استفاده از این وسیله دقت کنید، شما هیچ وقت نمی‌توانید به طور کامل از مشکلاتی که به دلیل نوسانات برق، خرابی باتری یا حتی ریختن مایعات به وجود می‌آیند جلوگیری کنید. با افزایش سرسام‌آور قیمت لپ‌تاپ و هزینه بالای تعمیرات در سال‌های اخیر، خرید بیمه لپتاپ یک سرمایه‌گذاری هوشمندانه برای جبران خسارت در هنگام خرابی یا حتی سرقت لپ‌تاپ محسوب می‌شود. شما با پرداخت حق بیمه اندکی می‌توانید از یک تنگنای مالی جدی در آینده پیشگیری کنید. اما بیمه لپ تاپ چه خسارت‌هایی را پوشش می‌دهد و در هنگام خرید بیمه‌نامه به چه نکاتی باید توجه کنید؟ برای پاسخ به این سوالات با ما همراه باشید.

بیمه لپتاپ

بیمه لپ تاپ چیست و چه اهمیتی دارد؟

بیمه کامپیوتر، لپ‌تاپ و بیمه موبایل زیرمجموعه‌ای از یک بیمه گسترده و کاربردی با نام «بیمه تجهیزات الکترونیک» است. بیمه تجهیزات الکترونیک شاخه‌ای از بیمه مهندسی بوده و خسارت‌های وارد شده به طیف وسیعی از لوازم الکترونیک همچون گوشی هوشمند، تبلت، اپل واچ، کنسول بازی، ماشین‌های اداری و حتی رایانه‌های رومیزی All in one را پوشش می‌دهد.

در میان تمامی لوازم دیجیتال با قابلیت بیمه شدن، کامپیوتر و لپ‌تاپ اهمیت ویژه‌ای دارند. این لوازم را می‌توان گران‌ترین وسیله‌ها در میان انواع تجهیزات الکترونیک به حساب آورد و در اکثر موارد ابزار کار نیز محسوب می‌شوند. برای بسیاری از اشخاص خرابی یا سرقت لپ‌تاپ می‌تواند به معنی از دست دادن شغل باشد. بنابراین می‌توان گفت خرید بیمه لپتاپ برای اکثر افراد شاغل همان قدر مهم است که بیمه کردن ماشین برای یک راننده.

بیمه لپ تاپ و کامپیوتر چه خسارت‌هایی را پوشش می‌دهد؟

با خریداری بیمه لوازم الکترونیک برای لپ‌تاپ یا کامپیوتر pc خود می‌توانید در صورت بروز خسارت‌های زیر از خدمات بیمه استفاده کنید:

  1. ریختن مایعات، آب دیدگی یا نم‌زدگی لپ‌تاپ
  2. مشکلات ناشی از نوسانات برق و القای الکتریکی
  3. بلایای طبیعی مانند سیل و طوفان
  4. سرقت با شکست حرز
  5. شکستن یا ضرب خوردن
  6. آتش‌سوزی و انفجار

ممکن است بعضی از شرکت‌های بیمه طرح‌های خاصی برای پوشش خسارت‌های بیشتر داشته باشند که در این صورت در توضیحات بیمه‌نامه ذکر خواهد شد.

چه خسارت‌هایی در بیمه تجهیزات اکترونیک برای لپ‌تاپ پوشش داده نمی‌شوند؟

همچون تمامی انواع بیمه، بیمه کامپیوتر و لپ‌تاپ نیز محدوده مشخصی برای جبران خسارت دارد و موارد خارج از این محدوده تحت پوشش بیمه نخواهند بود. در ادامه به مهمترین استثنائات بیمه لپ‌تاپ می‌پردازیم.

  1. هر گونه خسارت عمدی
  2. ایراد در رجیستری
  3. آسیب‌های ناشی از تعمیر در مراکز غیرمعتبر
  4. عیب ذاتی دستگاه و مواردی که تحت پوشش گارانتی لپ‌تاپ هستند
  5. صدمات وار شده به لوازم جانبی لپ‌تاپ مانند شارژر
  6. آسیب دیدگی به دلیل جنگ، اغتشاش و آشوب
  7. لپ‌تاپ‌های قاچاق یا غیراصل
  8. آسیب‌های مربوط به حافظه و نرم‌افزار سیستم

بیمه کامپیوتر

قیمت بیمه برای لپ تاپ چقدر است؟

برای یک محاسبه سرانگشتی نرخ بیمه لپ‌تاپ را حدود ۶ تا ۷ درصد قیمت وسیله در نظر بگیرید. با این حال نرخ دقیق بیمه به عوامل متعددی از جمله نوع پوشش‌ها و تعهدات نیز بستگی دارد. ساده‌ترین راه استعلام قیمت بیمه لپتاپ، پر کردن فرم خرید بیمه تجهیزات الکترونیک در سایت مرکز بیمه است. شما می‌توانید بدون نیاز به عضویت در سایت مشخصات دستگاه خود را وارد کرده و با یک کلیک انواع طرح‌های بیمه‌ای موجود، سطح پوشش‌ها و نرخ بیمه شرکت‌های مختلف را مشاهده کنید. مشخصات مورد نیاز برای محاسبه نرخ بیمه شامل موارد زیر خواهد بود:

  • نوع لوازم اکترونیک (لپ‌تاپ، کامپیوتر رومیزی، all in one و ...)
  • مدل دستگاه و برند تولید کننده
  • سال ساخت
  • رنگ
  • ارزش وسیله در زمان خریداری بیمه

تعهدات بیمه تجهیزات الکترونیک و لپ‌تاپ شامل چه مواردی است؟

با خریداری بیمه‌نامه برای لپ‌تاپ و pc خود، شرکت بیمه متعهد می‌شود هزینه لازم برای جبران خسارت‌های مشخصی را پرداخت کند که به اصطلاح پوشش های بیمه تجهیزات الکترونیک برای لپ تاپ نامیده می‌شوند. هر یک از تعهدات شرکت بیمه با عددی به عنوان فرانشیز همراه هستند. منظور از فرانشیر بیمه این است که جبران درصدی از خسارت به عهده شخص بیمه‌گذار است. در ادامه به معرفی رایج‌ترین تعهدات بیمه تجهیزات الکترونیک و فرانشیزهای هر یک می‌پردازیم.

1- پرداخت هزینه تعمیر و جایگزینی قطعات

اگر قطعات دستگاه نیاز به تعمیر و تعویض داشته باشند، شرکت بیمه هزینه خرید قطعه جدید و دستمزد تعمیر را پرداخت خواهد کرد. میزان فرانشیز این تعهد ۲۰ درصد است. اما در صورت آسیب دیدگی تاچ و ال‌سی‌دی فرانشیز ۴۰ درصد خواهد بود.

2- پرداخت هزینه جایگزینی دستگاه

در صورتی که مرکز تخصصی مورد تأیید شرکت بیمه غیرقابل تعمیر بودن دستگاه را تأیید کند، شرکت بیمه هزینه جایگزینی دستگاه را پرداخت خواهد کرد. میزان فرانشیز این خدمات نیز ۳۰ درصد است.

3- پرداخت خسارت کلی در صورت سرقت با شکست حرز

منظور از سرقت با شکست حرز این است که دستگاه با شکستن قفل یا شیشه از منزل، محل کار یا ماشین شما دزدیده شده باشد. در چنین شرایطی، بیمه با کسر فرانشیز ۴۰ درصدی هزینه وسیله مفقود شده را پرداخت خواهد کرد.

بیمه آل این وان

نحوه دریافت خسارت بیمه لپ‌تاپ و کامپیوتر به چه شکل است؟

بهتر است در هنگام خرید بیمه لپتاپ از مراحل دریافت خسارت از شرکت بیمه مورد نظر مطلع باشید تا در صورت بروز حادثه بتوانید اقدامات لازم را به درستی انجام دهید. در صورتی سرقت لپ‌تاپ، اولین قدم تماس با پلیس برای دریافت مدارک لازم جهت تأیید سرقت دستگاه است. در صورت خرابی لپ‌تاپ لازم است در اولین فرصت به همراه مدارک لازم به شعب اصلی بیمه مراجعه و اعلام خسارت کنید. مدارک لازم در این مرحله عبارتند از:

  1. کارت شناسایی معتبر
  2. اصل بیمه‌نامه
  3. جعبه دستگاه
  4. لپ‌تاپ (در صورت خرابی) و مدارک مستند پلیس (در صورت سرقت)

پس از پر کردن فرم‌های اعلام خسارت، نامه‌ای به منظور تعمیر لپ‌تاپ از کارشناسان بیمه دریافت خواهید کرد. با داشتن این نامه می‌توانید به مراکز تخصصی و مورد تأیید بیمه برای تعمیر دستگاه مراجعه کنید. پرداخت هزینه تعمیر در این مرحله به عهده صاحب دستگاه است. پس از انجام تعمیرات، لازم است فاکتور رسمی و داغی قطعات تعمیر شده را در اختیار شرکت بیمه قرار دهید تا هزینه تعمیرات را ظرف مدت ۷ روز دریافت کنید.

بیمه‌نامه لپ‌تاپ تا چه زمانی معتبر است؟

بیمه کامپیوتر، لپ‌تاپ و سایر تجهیزات الکترونیک معمولا با اعتبار یک ساله صادر می‌شود. اما تعداد دفعات استفاده از خدمات بیمه محدود است و در طول این مدت می‌توانید یک بار از شرکت بیمه خسارت دریافت کنید. البته بعضی شرکت‌های بیمه تا دو بار دریافت خسارت را نیز پوشش می‌دهند. در صورتی که از بیمه خود برای جبران خسارت سرقت استفاده کنید، با دریافت لپ‌تاپ جدید بیمه‌نامه قبلی باطل می‌شود و می‌توانید یک بیمه دیگر برای لپ‌تاپ جدید خود تهیه کنید. همچنین در صورت عدم استفاده از خدمات بیمه، می‌توانید در سال بعد بیمه‌نامه خود را با نرخ کمتری تمدید کنید.

چه شرکت‌هایی تسهیلات بیمه لپ‌تاپ ارائه می‌کنند؟

بیمه‌های پارسیان، سامان، پاسارگاد، رازی و معلم از جمله شرکت‌هایی هستند که امکان خرید بیمه برای کامپیوتر pc و لپ‌تاپ را برای متقاضیان فراهم می‌کنند. برای بیمه کردن لپ‌تاپ، کامپیوتر pc یا سایر لوازم الکترونیک خود خود باید بیمه تجهیزات الکترونیک از این شرکت‌ها خریداری کنید.

هر یک از این شرکت‌ها بیمه‌های خود را با پوشش‌های متنوعی عرضه می‌کنند. به عنوان مثال، بیمه لوازم الکترونیک پارسیان در سه سطح برنزی، نقره‌ای و طلایی ارائه می‌شود که فقط بیمه طلایی پوشش سرقت با شکست حرز را دارد. مزیت دیگر طرح طلایی، کاهش زمان تعمیر به یک روز است در حالیکه در طرح‌های نقره‌ای و برنزی تعداد روزهای تعمیر به ترتیب ۳ و ۱۰ روز است.

بیمه سامان نیز طرح‌های بیمه‌ای مختلفی همچون حامی، حامی پلاس و الماس برای پوشش خسارت‌های لپ‌تاپ و سایر تجهیزات الکترونیکی عرضه می‌کند. به عنوان مثال طرح حامی پوشش سرقت را ندارد اما طرح الماس این خسارت را نیز تحت پوشش قرار می‌دهد. بهترین راه برای اطلاع از اینکه چه طرح‌هایی برای مدل لپ‌تاپ و دستگاه PC شما موجود هستند، پر کردن فرم استعلام و خرید در سایت مرکز بیمه است.

خطرات و خسارت های وارد شده به لپ تاپ

نحوه خرید بیمه برای لپتاپ از سایت مرکز بیمه چگونه است؟

برای خرید بیمه برای کامپیوتر و لپ تاپ می توانید از طریق تکمیل فرم بالای همین صفحه و استعلام و مقایسه قیمت ها و طرج های شرکت های بیمه ای مختلف نسبت نسبت به دریافت این بیمه نامه اقدام کنید.

با کلیک روی گزینه سفارش برای هر یک از طرح‌ها، خلاصه‌ای از خسارت‌های تحت پوشش و میزان فرانشیز برای هر یک از تعهدات بیمه را مشاهده خواهید کرد. این قابلیت به شما اجازه می‌دهد بهترین قیمت بیمه کامپیوتر و لپ تاپ را با توجه به پوشش‌های دلخواه خود انتخاب کنید. در نهایت می‌توانید با عضویت در سایت یا ورود به حساب کاربری، سفارش خود برای خریداری طرح بیمه دلخواه را ثبت کنید. بیمه‌نامه شما در کمترین زمان ممکن صادر و برای شما ارسال خواهد شد.


بیمه نامه های پیشنهادی برای شما:

سوال و جواب