آتش سوزی، هر ساله میلیارد ها خسارت بر جای می گذارد. بهترین راه برای جبران این خسارت ها، خرید بیمه آتش سوزی و بهره گیری از پوشش های آن است. در این مقاله قصد داریم شما را با پوشش های بیمه آتش سوزی آشنا کنیم. همچنین با استثنائات و خطراتی که بیمه آتش سوزی تحت پوشش قرار نمی دهد، آشنا می شوید. پس تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
بیمه آتش سوزی یک نوع بیمه اموال است که در صورت وقوع حادثه ای همچون آتش سوزی، خسارات مالی وارده به ساختمان یا محتویات داخل آن را جبران می کند. این نوع بیمه معمولاً توسط شرکت های بیمه ارائه می شود و در ازای پرداخت حق بیمه توسط بیمه گذار، شرکت بیمه تعهد می کند که در صورت وقوع حادثه آتش سوزی، خسارات ناشی از آن را جبران کند.
با بیمه آتش سوزی می توانید خسارات مالی جانبی ناشی از آتش سوزی مانند خرابی ساختمان، خسارت به محتویات داخل ساختمان، خسارات به تجهیزات و وسایل داخلی ساختمان، و خسارات به محتویات شخصی خود را جبران کنید. همچنین، این بیمه معمولاً پوششی برای هزینه های موقت اقامت در محل دیگر در صورت نیاز به تخلیه ساختمان را فراهم می کند.
مشتریان بیمه می توانند میزان پوشش و قیمت حق بیمه را در شرکت های بیمه مختلف مقایسه کنند و بر اساس شرایط و معیار های متفاوت بهترین بیمه آتش سوزی را انتخاب کنند. پوشش ها و محدودیت ها ممکن است بین شرکت های بیمه متفاوت باشد، بنابراین مطالعه دقیق شرایط و قرارداد بیمه پیش از خرید بسیار مهم است.
در هر صورت، اگر شما دارای اموالی مثل ساختمان خانه، مغازه یا دفتر کار هستید، پوشش های بیمه آتش سوزی می تواند به شما در مقابل خطرات جدی و زیان های مالی ناشی از آتش سوزی کمک کند.
به طور کلی بیمه آتش سوزی به سه دسته تقسیم می شود:
پوشش های اصلی و پایه بیمه آتش سوزی برای هر سه دسته (منازل مسكونی، مراكز صنعتی، مراكز غیر صنعتی) یکسان است. به طور کلی پوشش های اصلی بیمه آتش سوزی شامل صاعقه، آتش سوزی و انفجار می شود.
برای اینکه بتوانید علاوه بر خطرات اصلی که وجود دارد، سایر خطرات را هم تحت پوشش بیمه قرار دهید، بهتر است حق بیمه پوشش اضافی را پرداخت کرده و پوشش های اضافی و اختیاری بیمه آتش سوزی را هم خریداری کنید. پوشش های اضافی برای انواع بیمه های آتش سوزی متفاوت است.
پوشش بیمه آتش سوزی خانه، یک نوع بیمه مسکن است که مالکان خانه ها را در برابر خسارات ناشی از حوادث آتش سوزی تحت پوشش قرار می دهد. این نوع بیمه معمولاً خساراتی که به ساختمان و محتویات داخلی خانه ناشی از آتش سوزی می شود را پوشش می دهد. در ادامه، خسارت های تحت پوشش بیمه آتش سوزی خانه را بررسی می کنیم:
لازم به ذکر است که هر بیمه نامه ممکن است شرایط و محدودیت های خاص خود را داشته باشد. بنابراین، برای دریافت اطلاعات دقیق در مورد پوشش های بیمه آتش سوزی خانه، بهتر است با شرکت مرکز بیمه تماس بگیرید و شرایط و جزئیات بیشتر را بررسی کنید.
کلوز های بیمه آتش سوزی خانه عبارت اند از:
پوشش های بیمه آتش سوزی مغازه و واحد تجاری با خسارت های تحت پوشش بیمه آتش سوزی مراکز اداری یکسان هستند. به گونه ای که تمام خسارات ناشی از آتش سوزی، صاعقه و انفجار را در بر می گیرند. اما با پرداخت حق بیمه اضافه می توانید از پوشش های اضافی یا همان کلوز این بیمه هم بهره مند شوید.
کلوز های بیمه آتش سوزی مغازه و واحد تجاری عبارت اند از:
پوشش های بیمه آتش سوزی کارگاه ها و تولیدی نیز شامل آتش سوزی، صاعقه و انفجار می شوند که در ادامه با آن ها آشنا می شوید.
کلوز های بیمه آتش سوزی کارگاه ها و تولیدی عبارت اند از:
توجه داشته باشید که در بیمه نامه آتش سوزی، برخی از خطرات تحت پوشش قرار نمی گیرد، چرا که میزان ریسک این خطرات بسیار بالا است. این استثنائات در پوشش های بیمه نامه آتش سوزی عبارت اند از:
پوشش های بیمه آتش سوزی یکی از راه حل های جبران خسارات مالی برای دارندگان منازل مسکونی، مراکز صنعتی و غیر صنعتی است. چرا که با خرید این بیمه، تمام خطرات ناشی از آتش سوزی، صاعقه و انفجار تحت پوشش قرار می گیرد و خسارات زیادی به شما تحمیل نخواهد شد. برای خرید بیمه می توانید به سایت مرکز بیمه مراجعه کنید. ابتدا با کارشناسان تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند و با آگاهی کامل خرید بیمه را انجام دهید.
مقالات مرتبط:
مطالب مرتبط